Diyarbakır’da AK Parti’ye bombalı saldırı
Diyarbakır’da kimliği belirsiz kişilerce, AK Parti İl Başkanlığına bombalı saldırı düzenlendi. Atılan bombanın isabet ettiği TOMA kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına saat 21.30 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce bomba atıldı. Parti binasına atılan bomba güvenlik amacıyla bekleyen TOMA’nın altında patladı. Kısa sürede parti binası önü ve TOMA alevlere teslim oldu. Polis ekiplerin anonsu ile bölgeye çok sayıda itfaiye, TOMA ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan TOMA’ya müdahale ederek söndürdü. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken TOMA ise kullanılamaz hale geldi.
Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi oluşturarak incelemeye başlarken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

