4 Bin Tl'lik Eğitim Aldı Müşterilerinin Beğenisini Kazandı
4 Bin Tl'lik Eğitim Aldı Müşterilerinin Beğenisini Kazandı

Kayseri’de erkek kuaförlüğü yapan Üzeyir Öztürk, 4 bin TL’lik eğitim aldıktan sonra kendi işlettiği kuaföründe saç makinesi kullanmadan ustura ile saç tıraşı yapması müşterilerinin beğenisini kazandı.
Kayseri’de erkek kuaförlüğü yapan Üzeyir Öztürk, 4 bin TL karşılığında aldığı eğitim ile usturayla saç kesimini öğrendi. Bunu Kayseri’de açtığı kuaförde vatandaşın hizmetine sunan Öztürk, gelen tepkilerden memnun olduğunu söyledi. Öztürk, "Yaptığım tıraşlarda saç makinesi kullanmıyorum. Ustura ile kesiyorum. Saçı ustura ile kesince, tarayış şekline göre kestiğimiz için o şekilde formunu koruyabiliyor. Kırıklarını aldığımızdan dolayı da saçı besliyor ve dalgalı saçlarda 30 gün boyunca saç dalgalanma yapmıyor. Buda kişinin hoşuna gidiyor. 30 gün boyunca saçını çok doğal bir şekilde rahatlıkla kullanabiliyor” dedi.
Öztürk ayrıca, "Kayseri’de ilk ve tek olduğumu düşünüyorum. Bu konuda iddialıyım. Gelen tepkilerden de çok memnunum. Çok güzel bir kapasite oluşturdum. İnsanlarda mutlu” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

