DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.006.647
7° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Tunceli’de polise saldırı: İlçe emniyet amiri ve koruması yaralandı

Tunceli’nin Hozat ilçesinde teröristlerce bir otomobile düzenlenen saldırıda emniyet amiri ve bir polis memuru yaralandı.

22 Eylül 2015 1,1B okunma
Tunceli’de polise saldırı: İlçe emniyet amiri ve koruması yaralandı
Tunceli’de polise saldırı: İlçe emniyet amiri ve koruması yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Hozat ilçesi girişi benzin istasyonu mevkiinde teröristler tarafından özel bir otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda, araçta bulunan İlçe Emniyet Amiri Adem Albay ile koruması olduğu öğrenilen bir Özel Harekat polisi yaralandı. Yaralılar, helikopterle Elazığ’a sevk edildi.
Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 

YARALI 2 POLİS ELAZIĞ'A GÖNDERİLDİ

Tunceli'nin Hozat ilçesinde teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda yaralanan ilçe emniyet amiri ve koruma polisi helikopterle Elazığ'a gönderildi.

Helikopterden alınan yaralı polisler, ambulanslarla Elazığ Eğitim Araştırma ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.