Belediye başkanı MHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belde Belediyesi'nin MHP’li Başkanı Bayram Başol, partisinden istifa edip AK Parti’ye geçti.
MHP’li Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, MHP’li belediye meclis üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Ergün ile birlikte partisinden istifa etti. Geçtiğimiz hafta noter aracılığı ile istifasını MHP’ye gönderen Belediye Başkanı Bayram Başol, bu akşam da AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’na geldi. AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, Belediye Meclis Üyeleri Zeki Ergün ve Rıza Üstün ile birlikte parti binasına gelen Başol, gazetecilerin sorularını “Sohbet etmek için geldim” diyerek yanıtladı.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanlığı'nda gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına katılan Bayram Başol ile iki meclis üyesi burada üye formlarını doldurarak partiye üyeliğini yaptı. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı yöneticileri Bayram Başol’un partiye geçişi ile ilgili olarak yakın zamanda geniş katılımlı bir tören gerçekleştireceklerini söyledi.
2009 yılında AK Parti’den Ormanlı Belediye Başkanlığına aday olan Bayram Başol seçimleri kaybetmiş, 2014 yılında yapılan seçimlerde yeniden AK Parti’den aday adayı olmuş, aday yapılmayınca da MHP’ye geçerek seçimleri kazanmıştı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Politika kategorisindeki diğer haberler

AK Parti'li Gül: Kardeşliği kıyamete kadar sürdürecek adımlar atacağız

Özgür Özel: Gazze’de yaşananlara karşı TBMM’yi olağanüstü toplantıya ça…

CHP'li Karatepe: Kamu işvereni tarafından yapılan bu artış çok yetersiz

DEM Parti heyetinden Özel’e ziyaret

Mansur Yavaş, cezaevindeki Muhittin Böcek'i ziyaret etti

