DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.084.108
6° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Kontrolden çıkan araç beton bariyerleri parçaladı: 1 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 karayolu Alikahya köprülü kavşak çalışma alanında, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kontrolünden çıkan araç yol kenarındaki bariyerleri parçalayarak kullanılamaz hale geldi. Araç içerisinde sıkışarak ağır yaralanan sürücüyü ise kaza alanı yakınındaki fabrikada çalışan işçiler çıkardı.

06 Ekim 2015 1,4B okunma
Kontrolden çıkan araç beton bariyerleri parçaladı: 1 yaralı
Kontrolden çıkan araç beton bariyerleri parçaladı: 1 yaralı

İzmit D-100 karayolu Alikahya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İstanbul istikametine gitmekte olan Salim D. (45) idaresindeki 41 F 9890 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kazada araç isinde sıkışan sürücü, olay yerinin hemen yakınındaki bir fabrikada çalışan ve vardiyası biten işçiler tarafından dışarı çıkartıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan ağır yaralı haldeki Salim D., Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçta itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede araç içerisinde bulunan bira şişeleri olduğu belirlendi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verilirken kazaya karışan araç çekici ile otoparka götürüldü. Alkollü olduğu iddia edilen ve ağır yaralanan Salim D.’nin tedavisi devam ederken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.