DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.062.730
6° KAYSERİ
Üst banner
Ekonomi

Dolar 8 ayın zirvesinde, altın uçuyor!

Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus savaş uçağını düşürmesi ile dolar sekiz ayın zirvesini gördü. Altının gram fiyatı ise , bir haftalık aradan sonra tekrar 100 liranın üzerine çıktı.

25 Kasım 2015 1,5B okunma
Dolar 8 ayın zirvesinde, altın uçuyor!
Dolar 8 ayın zirvesinde, altın uçuyor!

Dolar 8 ayın zirvesinde, altın uçuyor!

Dolar endeksi, faiz arttırım beklentisi ve jeopolitik endişeler ile 100 seviyesini aştı. Dolar endeksi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Aralık ayında faiz arttırma beklentisi ve Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus savaş uçağını düşürmesi ile sekiz ayın zirvesi olan 100.07'yi gördü. Dolar endeksi en son Mart ayında 100 seviyesini geçerek 100,39'u görmüştü. 

ALTININ GRAMI 100 LİRAYI AŞTI

Altının gram fiyatı, bir haftalık aradan sonra tekrar 100 liranın üzerine çıktı.
Dün, Suriye sınırında Rus savaş uçağının, Türk hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle vurularak düşürülmesinin ardından doların, TL karşısında yükselişe geçmesi sonucunda, altının gram fiyatı, bir haftalık aradan sonra tekrar 100 liranın üzerine çıktı. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Ekonomi kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.