DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Can Dündar'a tutuklama talebi

MİT Tırları soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi.

26 Kasım 2015 1,1B okunma
Can Dündar'a tutuklama talebi
Can Dündar'a tutuklama talebi

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, bu sabah saatlerinde Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelmişti. Çok sayıda CHP Milletvekili ve gazetecinin de destek verdiği Dündar ve Gül, adliye girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Ardından savcıya ifade veren Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül,silahlı terör örgütüne üye olmak, siyasal ve askeri casusluk, gizli kalması gereken bilgileri açığa çıkarmak suçlarından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.