DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.061.804
6° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Dilencilik Yapan 34 Suriyeli Osmaniye'ye Gönderildi

Dilencilik Yapan 34 Suriyeli Osmaniye'ye Gönderildi

05 Aralık 2015 1,0B okunma
Dilencilik Yapan 34 Suriyeli Osmaniye'ye Gönderildi
Dilencilik Yapan 34 Suriyeli Osmaniye'ye Gönderildi

Dilencilik Yapan 34 Suriyeli Osmaniye'ye Gönderildi

Kayseri Valiliği,dilencilik yaparak vatandaşlarımıza rahatsızlık veren Suriye uyruklu toplam 34 kişinin daha Osmaniye’deki barınma merkezine gönderildiğini duyurdu. Böylece, Kayseri’den barınma merkezlerine gönderilen Suriyeli sayısı 419’a ulaşmış oldu.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılı içerisinde uygulamaya konulan “Dilenciliği Meslek Edindirmeyelim” projesi kapsamında dilencilikle mücadelenin etkin bir şekilde yürütüldüğü belirtilerek, dilenciliği meslek edinmiş, vatandaşların duygularını kullanmak suretiyle hem çevreyi rahatsız eden hem de kamu huzur ve güvenliğine tehdit oluşturan kişilerin tespit edilerek, haklarında gerekli işlemlerin yapıldığı kaydedildi.
Açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce yapılan gerekli işlemlerinin ardından 34 Suriye uyruklu şahıs, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile koordineli şekilde Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bulunan barınma merkezine gönderilmiştir. Böylece, daha önce aynı gerekçelerle barınma merkezlerine gönderilen Suriyelilerin sayısı 419’a ulaşmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.