DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.061.804
6° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Çıkan Yangında Bakkal Dükkanı Küle Döndü

Çıkan Yangında Bakkal Dükkanı Küle Döndü

10 Aralık 2015 985 okunma
Çıkan Yangında Bakkal Dükkanı Küle Döndü
Çıkan Yangında Bakkal Dükkanı Küle Döndü

Çıkan Yangında Bakkal Dükkanı Küle Döndü

Kayseri’de bilinmeyen sebepten çıkan yangında, bakkal dükkanı küle döndü. Dükkanın sahibi, çaresizce itfaiye ekiplerinin müdahalesini seyretti.
Edinilen bilgiye göre, Eski Sanayi Mahallesi 5. Sokak’ta bulunan bir bakkal dükkanında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bakkalın bulunduğu cadde güvenlik önlemi alırken, çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.
Bu sırada bakkalının yandığını öğrenip olay yerine gelen bakkal sahibi Cengiz Kaya, çaresizce itfaiye ekiplerinin müdahalesini izledi. Bu sırada, Cengiz Kaya’nın ailesi de, dükkana gelerek gözyaşı döktü. Gözyaşlarını tutamayan kızlarını teselli eden Kaya, itfaiye ekiplerine yardım etmeye çalıştı.
Yangının çıkış sebebi araştırılırken, soruşturma başlatıldı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.