DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.029.789
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Osmanlı Ocakları'nda İstifa

Osmanlı Ocakları'nda İstifa

16 Aralık 2015 1,6B okunma
Osmanlı Ocakları'nda İstifa
Osmanlı Ocakları'nda İstifa

Osmanlı Ocakları'nda İstifa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Osmanlı Ocakları’ndan rahatsızım’ açıklamasının ardından Osmanlı Ocakları Dergi Derneği İlçe Yönetimi mahalle ve köy yönetimleriyle birlikte yaklaşık bin kişi istifa ederek Diriliş Osmanlı Başkanlığı’na geçti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Diriliş Osmanlı Develi İçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Osmanlı ahlakını Osmanlı kültürünü yaşamak ve yaşatmak için girdiğimiz Osmanlı Ocakları’nda bazı sıkıntıları fark ettik. Yaklaşık 22 il ile beraber hiçbir siyasi partiyle alakası olmayan tam bir Osmanlı sevdalısı olan Uluslararası Tahkim Hakimi Hasan Türksel beyin Genel Başkanlığını yaptığı Diriliş Osmanlı Başkanlığı’na katılma kararı aldık" dedi.
Kılınç, "Cumhurbaşkanımız da Osmanlı Ocaklarından rahatsız olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanımızın rahatsız olduğu hiçbir oluşumun içinde yer almamız mümkün değil" diye konuştu.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.