Kayseri'de Huzur Operasyonu
Kayseri'de Huzur Operasyonu

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen ‘Huzur’ operasyonunda gözaltına alınan şahıslar doktor kontrolüne getirildi. Hastaneye getirilen şüphelilerden birinin gazetecilerin “Neden gözaltına alındınız?" sorusuna “Ceset çaldım, buzdolabında saklıyorum" diye cevap vermesi şaşkınlık yaşattı.
Kayseri polisinin 45’i rütbeli olmak üzere 555 personel ile düzenlediği ve 43 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan ‘Huzur’ operasyonu sonucunda gözaltına alınan şahıslar, doktor kontrolüne getirildi. Doktor kontrolüne getirilen şüphelilerden biri, gazetecilerin, "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Ceset çaldım. Cesedi de buz dolabında saklıyorum" diye cevap vermesi şaşkınlık yaşattı.
Doktor kontrolünden sonra gözaltına alınan 20’nin üzerindeki şüpheli hakkında başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

