DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.014.390
12° KAYSERİ
Üst banner
Sağlık

24 parmaklı doğdu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan Suriyeli mülteci annenin 24 parmaklı bir kız çocuğu dünyaya geldi.

23 Şubat 2016 2,6B okunma
24 parmaklı doğdu
24 parmaklı doğdu

Ülkelerinde çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan Suriyeli anne Dua el Esad'ın 24 parmaklı bir kızı çocuğu dünyaya geldi. Adı Beylesen konan 5 aylık kız çocuğu görenleri şaşırttı. Anne Dua ve 1.5 yaşındaki El Dua'nın da 21 parmağı bulunduğu öğrenildi. Uzmanlar, bebeğin fazla parmaklarının genetiksel olduğunu tahmin ettiklerini belirtirken, şu anda sağlığı açısından bir zararı olmadığını kaydetti.

Dua el Esad, ikinci çocuğunun 24 parmaklı olarak dünyaya geldiğin görünce çok şaşırdığını belirtirken, "İnşallah Beylesen kızım 24 parmaklı olması yanı sıra inşallah sağlıklı büyür. Benim de 21 parmağım var ama bugün ikinci çocuğum dünyaya geldi" dedi.

24 parmakla doğan Beylesen bebeği gören mülteciler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Sağlık kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.