DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.014.390
12° KAYSERİ
Üst banner
Teknoloji

Apple Store randevusu karaborsaya düştü

Türkiye'de iki servis mağazası bulunan dünya devi Apple'dan randevu alamayanlar, online alışveriş sitelerinde sahibinden randevu satın almak zorunda kalıyor.

24 Şubat 2016 6,3B okunma
Apple Store randevusu karaborsaya düştü
Apple Store randevusu karaborsaya düştü

Apple ürünü bozulan kullanıcılar bu mağazalara ürünlerini götürebilmek için internet üzerinden en düşük 50 TL'ye karaborsa randevu almak zorunda kalıyor.

Alışveriş ve ilan sitelerinde satılık Apple Store randevusu görenleri şaşkına çeviriyor. Farklı kullanıcılar tarafından bırakılan ilanlarda Zorlu Apple Store ve Akasya Apple Store randevuları yer alıyor. 

Randevular için saatlerce bilgisayar başında bekleyen satıcılar aldıkları randevuları üçüncü kişilere satarak gelir elde ediyor. 

Randevular ise 50 ile 150 TL arasında alıcı buluyor. Bu durum Apple kullanıcılarını zor durumda bırakıyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Teknoloji kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.