Erdoğan’a Fildişi Sahili’nde sevgi seli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batı Afrika ülkelerini kapsayan ziyaretinin ilk durağı olan Fildişi Sahili’nde Türk vatandaşlarının ve Fildişi Sahili vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.
Batı Afrika ülkelerini kapsayan seyahatinin ilk durağı olan Fildişi Sahili’nin başkenti Abidjan’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanında Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Ouattara tarafından karşılandıktan sonra dinlenmek üzere havalimanının VIP salonuna geçti.
Bu sırada Erdoğan’ı karşılamaya gelen Türk ve Fildişi Sahili vatandaşları ellerindeki Türk ve Fildişi Sahili bayraklarıyla yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Fildişi Sahilli vatandaşlar Fransızca olarak “Bienvenu Erdoğan” yazılı “Hoşgeldin Erdoğan” anlamına gelen pankartlar açtı. Türk vatandaşları da ellerindeki Türk bayraklarıyla “Başkan Erdoğan” sloganı attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanından ayrılmadan önce Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Ouattara ile birlikte Türk ve Fildişi vatandaşlarının yanına giderek onları selamladı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

