DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Yemek şirketine kayyum atandı

Bursa'da 'paralel yapı' soruşturması kapsamında, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İzgün Gıda ve Yemek Üretim A.Ş'ye mahkeme tarafından kayyum atandı.

17 Mart 2016 1,1B okunma
Yemek şirketine kayyum atandı
Yemek şirketine kayyum atandı

Geçen yıl yapılan araştırmalar sonucu ele geçirilen belgelerin incelenmesinin ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 9 Şubat günü Bursa, İzmir, İstanbul ve Balıkesir'deki operasyonlarda 18 kişiyi gözaltına almıştı. İzgün Gıda ve Yemek Üretim A.Ş'nin ortaklarından iş adamı Muhittin Serdar D., firmanın genel müdürü Uğur E. ile Sadettin D., Yaşar K. ve Kadir B. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Soruşturma kapsamında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İzgün Gıda'da polis eşliğinde kayyum atandı. Fabrika önünde Çevik Kuvvet polisleri önlem aldı.

Polis ekiplerinin fabrika içerisindeki incelemeleri devam ediyor. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.