BIST11.722
DOLAR49,45
EURO55,62
ALTIN6.633
BITCOIN4.054.869
14° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

Tacizci gence kadın dayağı

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde, kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen kişi, okul bahçesinde etrafını saran kız öğrencilerin hışmına uğradı.

29 Mart 2016 1,2B okunma
Tacizci gence kadın dayağı
Tacizci gence kadın dayağı

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nin (DTCF) bahçesinde oturan E.Ç. isimli bir öğrenci, kız öğrencileri taciz ettiği gerekçesiyle aynı okulda eğitim gören kız öğrencilerden meydan dayağı yedi. Aldığı tekme tokat darbeleriyle neye uğradığını şaşıran gencin dayak yediği anları, diğer öğrenciler cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Tacizci olduğu öne sürülen öğrenciyi, öfkeli kız öğrencilerin hışmından özel güvenlik görevlileri kurtardı. Eli yüzü kanlar içinde kalan gencin, "Kime ne yaptım lan, söyleyin" demesi üzerine, bir kız öğrenci "Attığın tehdit mesajları halen duruyor" karşılığını verdi. Başka bir kız öğrenci ise "Örnek olsun, kimse kadınları katil edemez" diye bağırdı. 

Tacizci olduğu iddia edilen ve evire çevire dayak yiyen genç, özel güvenlik görevlileri tarafından okul bahçesinden uzaklaştırıldı. Bu sırada kız öğrenciler, "Yaşasın kadın dayanışması" şeklinde slogan attı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.