DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.081.504
5° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

“Çocuklarımızın güzel haberlerini aldıkça umutlanıyor ve mutlu oluyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; daha önce Vodafone Arena Stadı’na göndererek hayalini gerçekleştirdiği 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki ve Lösemi hastası çocuklar ile Lösemili Çocuklar Derneği’nde (LÖSAM) bir Araya geldi.

08 Eylül 2017 1,1B okunma
“Çocuklarımızın güzel haberlerini aldıkça umutlanıyor ve mutlu oluyoruz”
“Çocuklarımızın güzel haberlerini aldıkça umutlanıyor ve mutlu oluyoruz”

Vodafone Arena’da Beşiktaş’ı seyretme hayali gerçekleşen minik taraftar Tunahan Tiryaki; Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a Samsun LÖSAM Derneği’nde verdiği plaket ile teşekkür etti. Ak Parti Atakum İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan Karaaslan; yetkililerden LÖSAM faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Lösemi hastası çocuklar ile sohbet eden Karaaslan, tedavi boyunca çocuklarının yanlarında bulunan aileler ile görüştü. Çorum’dan, lösemili çocuğunun tedavisi için eşyalarını satarak iki çocuğuyla Samsun’a gelen ve 3,5 aydır lösemi derneğinin misafirhanesinde kalan Hülya Canbaz’ı uzun zamandır takip ederek destek veren Karaaslan; aile ile yüz yüze görüşerek Lösemi hastası minik Haktan hakkında bilgi aldı.

Karaaslan LÖSAM Derneği’nde gerçekleştirdiği konuşmada; “Çocuklarımız ve ailelerimiz için elimizden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu yalnızca ailelerimizin tek başına aşabileceği bir süreç değil, süreç boyunca yanlarında olmamız lazım. Devletimize ve sivil toplum örgütlerimize büyük görevler düşüyor. Allah’a hamdolsun; uzun ve sancılı olsa da tedavisi mümkün olan bir hastalıktan bahsediyoruz. Çocuklarımız bu hastalığı atlatırken, yanlarında olalım ve hayatlarını kolaylaştıralım istiyoruz. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça, buradaki aileler ile birlikte oldukça mutlu oluyoruz. Bizler; paylaştıkça azalan bu sürecin birer paydaşıyız. Değerli hocalarımıza, dernek yöneticilerimize, gönüllülerimize şahsım ve Ak Parti ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Bu güzel çocuklarımızla, çok daha güzel günlerde hep beraber olmayı umuyoruz.” cümlelerine yer verdi. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.