DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.045.890
7° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, İNEGÖL’DE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

03 Kasım 2017 1,2B okunma
KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, İNEGÖL’DE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI
KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, İNEGÖL’DE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI

- "Polise, askere sıkılan her kurşun, millete sıkılmış kurşundur. Kurşunlara karşı bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için hepimiz gerektiğinde göğsümüzü gereceğiz ve mücadelemizi yapacağız. Terör belasından bu ülkeyi kurtaracağız. Bunun sağı, solu, başka bir amacı yoktur" 

- "Terörün temel amacı, bu ülkede kaos yaratmak, kardeşi kardeşe düşman etmektir. Bütün vatandaşlardan istirhamım, bugüne kadar bu tuzağa kimse düşmedi, bundan sonra da kimse düşmesin" 

- "Bizim bu millete hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Ne yapıyorsak, milletin gözleri önünde yapıyoruz. Belediye başkanlarına talimatımdır, her kuruşun hesabını belde halkına vereceksiniz. Bizim bütün belediye başkanlarımız, bu görevlerini yapıyor. Her şey hükümetin bilgi ve denetimindedir. Gizlenecek, saklanacak hiçbir şeyimiz yoktur"

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.