Hacılar’da yeni imar yolu yapım çalışması
Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akdam Mahallesi Özgüneş Caddesi ile Erciyes Mahallesi Karacaören Caddeleri arasında imar yolu yapım çalışması başlatıldı.
Akdam Mahallesi Özgüneş Caddesi ile Erciyes Mahallesi Karacaören Caddeleri arasında yeni açılan yol çalışmasının 60 yıllık hayalleri olduğunu belirten mahalle sakini Recep Zıkalabaş, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'ye teşekkür etti.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'de “Erciyes Mahallesi ile Akdam Mahallesi arasında kalan kısımda yeni imar yolu çalışması yürütüyoruz. Burada yaptığımız çalışmaya desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ve ekibine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızda yeni açtığımız bu yolu kazasız belasız kullansınlar inşallah. Hayırlı mübarek olsun." dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

