Başkan Cabbar'a Ziyaret
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ile Birliğe bağlı Odaların Başkan ve Yöneticileri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek esnaf sanatkârların sorunlarının ele alındığı ve çözüm önerilerinin geliştirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan Başkan Cabbar, “Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar hakkında bilgi verirken, Oda Başkanı dostlarımızın taleplerini de dinledik. Biz alın teri ile rızkını helalinden kazanmak için çalışan esnaflarımızı önemsiyor ve seviyoruz. Bu nazik ziyarette dostlarla buluşmamıza vesile olduğu için KESOB Başkanı Ahmet Övüç'e teşekkür ediyor, ziyaretlerinden dolayı tüm Oda başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ise “Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanları ile Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek esnaf sanatkarlarımızın belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve taleplerini iletmelerini ve görüş alışverişinde bulunmalarını sağladık. Esnaf ve sanatkârlarımıza her zaman destek veren esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cabbar’a ve katılım sağlayan tüm Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

