DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.077.645
5° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Başkan Memduh Büyükıklıç Camikebir Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde

Camikebir Mahallesi’nde yer alan HİLMİ PAŞA Camisi’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin banka, alış veriş, kuyumculuk, giyim ve toptan gıda gibi her türlü ticaretin CamiKebir mahallesinde gerçekleştiğini bu açıdan bu bölgenin Kayseri’nin adeta ticaretin kalbi olduğunu söyledi.

07 Nisan 2018 1,3B okunma
Başkan Memduh Büyükıklıç Camikebir Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde
Başkan Memduh Büyükıklıç Camikebir Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde

Cami Kebir bölgenin bir ticaret alanı olduğunu ve gündüz itibari ile nüfus yoğunluğunun çok fazla olan bu bölgenin Bölge şehir Kayseri için önemli olduğunu Başkan Memduh Büyükkılıç “Alış verişin ve ticaretin kalbi Cami Kebir Mahallesidir. Çünkü yerleşmiş bir kültürün mirasını taşımaktadır. Ticaret merkezi olması yanında Cami Kebir Camisi, Kapalı Çarşısı, Vezirhanı, Pamuk Han gibi tarihi mekanlara ev sahipliği yapmaktadır. Kazancılar Çarşısı kuyumculuğun merkezidir. Modern alış ve çok katlı çarşıları ile eski ve yeni ticaret merkezi aynı anda hizmet vermektedir. Gündüz nüfusu adeta patlama yapmaktadır. Bölge Şehri Kayseri için ayrı bir önem arz eden Cami Kebir Esnafımızı ziyaret ederek, yapılan çalışmaları değerlendirdik. Çünkü bizim için vatandaşın memnuniyeti çok önemlidir “ dedi.

 

Belediye çalışma ve hizmetleri ile bölgenin ticaret ve ekonomiye yön verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Cami kebir Esnafı ile yapılan sohbet ve gezinin çok yararlı olduğunu çünkü bu tür geziler ile hizmette bütünlük sağlandığını sözlerine ekledi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.