Aliye Teyze'ye Sürpriz İftar
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ile birlikte iftarda yalnız yaşayan 87 yaşındaki Aliye Tunç’un misafiri oldular.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ile birlikte iftarda yalnız yaşayan 87 yaşındaki Aliye Tunç’un misafiri oldular. YADES projesinden yararlanan Aliye Tunç ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Evde Sosyal Destek Hizmeti, Yaşlı Destek Programı (YADES) projesinden yararlanan 87 yaşındaki Aliye Tunç’u, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik’in yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin de ziyaret etti.
Kendisine haber verilmeden çat kapı yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyan Aliye Tunç, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Eşini 15 yıldır kaybettiğini ifade eden Aliye Teyze, YADES kapsamında aldığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Aliye Tunç ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Hülya Nergis, İkbal Çelik ve Emine Timoçin oruçlarını da Aliye Teyze ile birlikte açtılar.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

