Güneşin Enerjik Öğrencileri
Kayseri Bilim Merkezi’nin düzenlediği Bilim Şenliği’nde güneş enerjili araç yarışının başarılı öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Kayseri Bilim Merkezi’nin düzenlediği Bilim Şenliği’nde güneş enerjili araç yarışının başarılı öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Çelik, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Kayseri Bilim Merkezi tarafından düzenlenen 3. Kayseri Bilim Şenliği geçen hafta gerçekleştirildi ve Bilim Şenliği kapsamında güneş enerjili araç yarışı da yapıldı. Sadece ortaokul ve liselerden öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada başarılı olan Rauf Denktaş Ortaokulu ve Yunus Büyükkuşoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
“GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN İMKANLARINI ARTIRACAĞIZ”
Çocuklarımızın ülkemizin geleceği olduğunu ve bu nedenle onları her konuda en iyi şekilde yetiştirmek için gayret göstereceğimizi ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Ülkemizin geleceği öğrencilerimiz. İnşallah aralarından önemli bilim adamları çıkacak. Bilime ve teknolojiye ilgilerini ortaya çıkarmak, gerekli imkanları sağlayarak onlara omuz vermek istiyoruz. Bu yüzden Bilim Şenliği’ni, Kitap Fuarı’nı yapıyoruz. Gençlerimiz daha çok okuyacak, daha çok araştıracak ve daha iyisini yapacak” diye konuştu. Başkan Mustafa Çelik, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

