Kayserispor'da Hesap Kana Biyik'tan
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Günü tek idman ile geçiren Sarı Kırmızılılar, öğle yemeğinde de birarada idi.
Spor Toto Süper Lig’in 11.
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Günü tek idman ile geçiren Sarı Kırmızılılar, öğle yemeğinde de birarada idi.
Takımın etkili ve sevilen futbolcularından olan Jean Armel Kana Biyik, takım arkadaşlarına yemek ısmarladı. Özel bir mekanda gerçekleştirilen yemeğe teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ve takım arkadaşları katıldı. Kana Biyik, yemekte takım arkadaşları ile bol bol şakalaşırken neşeli halleri dikkat çekti.
Kana Biyik yemekte arkadaşlarına yönelik olarak, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bize yakışan Kayserispor'u başarıya taşımaktır. Taraftarımız bizden galibiyet istiyor, başarı bekliyor. Biz de başaralım. Ankara'da kazanalım" dedi. Kana Biyik'ın bu kısa konuşması sonrasında takım arkadaşlarının alkışlarını aldı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kayserispor kaptanı Semih Güler ameliyat edildi

KAYSERİSPOR’DAN KADIN VE ÖĞRENCİ TARAFTARLARA BİLET JESTİ

PFDK’DAN KAYSERİSPOR VE MANİSA FK’YA CEZA

Kayserispor 9 günde 9 puana ulaşmak istiyor

