Melikgazi Belediyesi'nden lüks daire satışları
Kayseri Melikgazi Belediyesi, kat karşılığı yaptırılan Küçükali Mahallesinde 2+1 ve 3+1 lüks konutların ihale yoluyla satılacağını bildirdi.
Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada Küçükali Mahallesi'nde çarşıya, eski sanayi bölgesine, Kayseri Kent Parkına sahip oturmaya hazır konutun ev sahiplerini beklediğini belirtti.
2018 yılının sonbahar döneminde yapımı tamamen ve şu anda oturmaya hazır lüks konutun, 18 Aralık 2018 Salı günü açık artırma usulü ile satılacağını aktaran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:
"Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak ihaleye istenen belgeleri tamamlayan herkes katılabilecek. Buradaki konutlardan 2+1 ve 3+1 daireler olup 115, 135 ve 165 m2 arasında değişmektedir. Vatandaşlarımız bu konutların bedelini 8 eşit taksit halinde ödeyebilecek. Satışa çıkarılan konutlar sahiplerine teslim edilecek. Vatandaşlarımız, örnek olarak hazırlanan daireyi gezip görebilir"
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

