BIST11.722
DOLAR49,45
EURO55,62
ALTIN6.633
BITCOIN4.054.869
14° KAYSERİ
Üst banner
Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDV müjdesi de verdi.

10 Şubat 2019 1,4B okunma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi temel atma töreninde konuştu. Törende önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Rami Kışlasına İstanbul'un en büyük kütüphanesini yapılacağını ve kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacağını müjdeledi.

“Kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak”

Bu hafta Meclis'te görüşülecek bir kanunla kitapta ve süreli yayınlarda KDV'nin sıfıra düşürülmesinin genişletileceğini aktaran Erdoğan, “Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır” dedi.

Açıklamalarının ardından ihaleyi alana firma yetkilileri ile pazarlığa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihalenin planlandığı gibi 24 ayda değil 20 ayda tamamlanacağı sözünü aldı. Erdoğan'ın yaptığı pazarlık ile firma yetkilileri ihale bedelini de 860 milyon liradan 850 milyon liraya indirdi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım, sanatçılar ile diğer yetkililer birlikte butona basarak temeli attı.  

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Ekonomi kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.