Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Netanyahu'nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Netanyahu'nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır' dedi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul seçimlerine ilişkin, “Organize bazı suçların işlendiğini gördük, görüyoruz. Organize suçun bazı eylemlerini tespit etmiş bulunuyoruz. YSK'ya da giderken bu bilgilerle gidiyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail Başbakanını Netanyahu'nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır. Bunlar yasal olarak yaptığı bir şey yok. 48'de bu yana yaptıkları her şey yasa dışıdır. BM kararlarına aykırıdır. Kesinlikle Batı Şeria Filistinlilerin topraklarıdır” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: '10 milyonu aşkın seçmenin olduğu İstanbul'da kimsenin 13-14 bin oyla kazandım havasına girmesine hakkı yok. İtiraz süreci biter çıkan netice başımızın üstüne'
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Türkiye kategorisindeki diğer haberler

CHP'de tarihi kopuş: Özgür Özel dahil 91 milletvekili istifa etti

Artaş İnşaat'a Vergi Başarısı: İstanbul'da İlk 100 Şirket Arasında

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde İl ve İlçe Başkanları İfta…

Yılmaz Tunç: Türkiye yüzyılı için ilk günkü heyecanla çalışmaya devam e…

Ali Yerlikaya'dan veda mesajı

