DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Spor

Kayserispor’da Galibiyet Özlemi Sürüyor

07 Mayıs 2019 1,1B okunma
Kayserispor’da Galibiyet Özlemi Sürüyor
Kayserispor’da Galibiyet Özlemi Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a 4-2 mağlup olan Kayserispor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

En son ligin 27. Haftasında deplasmanda Sivasspor’u 3-1’le geçen sarı-kırmızılılar, o tarihten sonra oynadıkları 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alabildi.

Topladığı 37 puanla küme düşme hattının 3 basamak üstünde yer alan Kayserispor, Sivasspor galibiyetinden sonra Ankaragücü’ne 2-0, Galatasaray’a 3-1 ve son olarak da Trabzonspor’a 4-2 yenilirken yalnızca Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alabildi.

KARAMAN’IN HEDEFİNE 1 PUAN KALDI

Sezonun devre arasında Kayseri İlkhaber’e verdiği röportajda ilk hedeflerinin 38 puana ulaşmak olduğunu belirten Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın hedefine de 1 puan kaldı.

O dönemde verdiği röportajda ligde kalmak için öncelikle 38 puana ulaşmak gerektiğini söyleyen Karaman, ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla hedefine hızla yaklaşmıştı. Ancak son 4 maçta sadece 1 puan alınabilmesi, bu hedefe ulaşmayı geciktirmiş durumda. Sarı-kırmızılıların bu hafta sonu Kasımpaşa ile oynayacağı maçta puan ya da puanlar alarak hedefine ulaşması bekleniyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Spor kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.