BÜYÜKŞEHİR İLE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HER YERDE
Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Ramazan etkinliklerini ilçelere de taşıyarak Ramazan gecelerini en güzel şekilde yaşatmaya devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra büyük mahalleler ve ilçelerde yapılan Ramazan etkinliklerinin bu kez durağı İncesu oldu.
Ramazan coşkusunu her gün değişik mahallelere ve ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi İncesu ilçesinde de büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerini İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de takip etti.
İncesu’daki Ramazan etkinlikler Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Daha sonra sahneye gelen Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir konser verdi. Ramazan etkinlikleri orta oyunu ile devam etti ve ardından Ramazan gecelerinin vazgeçilmezleri olan Hacivat ile Karagöz sahneye çıktı. Gölge oyununun bu önemli kahramanları sahneye çocukları da alarak izleyenleri eğlendirdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Erciyes’te kayalıklardan düşen dağcının cenazesi saatler süren çalışmay…

YENİ Parti’de Ufuk Ozan Gözbaşı güven tazeledi

BAŞKAN YALÇIN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SABAHIN İLK SAATLERİNDE KARTAL KATLI KAVŞAĞI’NDAKİ Ç…

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN TURİZMDE DÖRT MEVSİM TANITIM ATAĞI

