DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

KOCASİNAN’IN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ

Ramazan’ın manevi atmosferini ve coşkusunu 7’den 70’e Kayserililere yaşatan Kocasinan Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri bu sefer de Boztepe, Erkilet ve Yavuzselim Mahallelerinde gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde her üç mahallede sergilenen illüzyonist, kukla gösterisi, ateşbaz, meddah, Hacivat-Karagöz ve yarışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle izlendi.

28 Mayıs 2019 1,1B okunma
KOCASİNAN’IN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
KOCASİNAN’IN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayına renk kattıklarını belirterek, “Farklı mahallelerimizde bu tur etkinliklerle, geleneksel oyunlarımızı ve kültürümüzü yaşatıyoruz. Bizim unutulmaması gereken kültürel değerlerimizi vatandaşlarla buluşturuyoruz. Her gittiğimiz mahallede de yoğun ilgi gösterilmesi bizleri memnun etti. Yapılan hizmetin güler yüzle geri dönmesi bizleri gururlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

Boztepe,  Erkilet ve Yavuzselim Mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda renkli görüntüler oluştu.  Eski Ramazanları anımsatan Ramazan etkinlikleri, izleyenleri heyecana sürükleyen ateşbaz gösterisi ile son buldu.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi, vatandaşlara Ramazan ayının son gününe kadar eski Ramazanların ruhunu yaşatmaya devam edecek.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.