Felahiye'de spor şöleni yaşandı
Felahiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Camiler Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası sona erdi.
Felahiye'de okullar tatil olduktan sonra ilçede bulunan camilerde Kur'an-ı Kerim eğitimi alan 175 genç, eğitim sonrasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarına katılarak yaz tatillerini dolu dolu geçiriyorlar. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğünün ortak çalışmasıyla düzenlenen 175 gencin katıldığı Camiler Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası dün yapılan final müsabakalarıyla son buldu. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Tören İlçe Müftülüğü tarafından gençlere sucuk ekmek ikram edilmesiyle son buldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, ilçelerdeki sportif faaliyetleri bu tür programlarla artırmak istediklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kayserispor kaptanı Semih Güler ameliyat edildi

KAYSERİSPOR’DAN KADIN VE ÖĞRENCİ TARAFTARLARA BİLET JESTİ

PFDK’DAN KAYSERİSPOR VE MANİSA FK’YA CEZA

Kayserispor 9 günde 9 puana ulaşmak istiyor

