Erbil şehidi Osman Köse son yolculuğuna uğurlandı
Irak'ta Başkonsolosluk personeli olarak bulunduğu Erbil'de bir restoranda yemek yediği sırada uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Osman Köse son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Osman Köse (39) için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde tören düzenlendi. Cami avlusuna getirilen tabutun başında polisler nöbet tuttu. Şehit ailesi ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Şehidin ailesi, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehidin cenazesi, polislerin omuzlarında cenaze arabasına alındı. Şehit Köse'nin naaşı, defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı Şehitliğine götürüldü.
Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli İstihbarat Başkanı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Vasip Şahin, bazı siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

