Ann Wauters sağlık kontrolünden geçti
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol’un yeni transferi 39 yaşındaki Ann Wauters sağlık kontrolünden geçti.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'un yeni transferi 39 yaşındaki Ann Wauters sağlık kontrolünden geçti.
Memorial Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Wauters; "Geri geldiğim için mutluyum. 3 yıl önce buradaydım. Güzel günler geçirdik ve Avrupa kupasını burada yaşadık beraber. Bazı oyuncular gitti ama kalanları tanıyorum. Yeni takım arkadaşları, heyecanlıyım. Umarım bu sene tekrar Euro Cup finali oynarız. Kabul edelim ki Türkiye Ligi de çok zor bir lig. Oyunları kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sağlık kategorisindeki diğer haberler

Bu yıl artan yağışlarla mantar zehirlenmeleri arttı: Aynı aileden 10 ki…

DOÇENT DOKTOR MUHAMMET KIZMAZ: HERKES AİLE HEKİMİ İLE İLETİŞİM HALİNDE …

ERÜ, KBB kliniğine yeni nesil endoskopi sistemi

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN PRESTİJLİ BİR PROJE DAHA

Bakan Memişoğlu: Sağlıklı Türkiye için uğraşıyoruz

