VEKİL ERSOY HALKIN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. Meclise girdiği günden bu yana çalışmalarıyla halkın sesi olan Vekil Ersoy, son olarak çiftçilerin banka kredilerinin yapılanması konusunu gündeme taşımıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ersoy’un çağrısına sessiz kalmadı ve müjdeyi verdi.
Meclise girdiği günden bu yana vatandaşın yanında yer alan ve sorunlarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, son olarak çiftçilerin banka kredilerinin yapılanması konusunu gündeme taşımıştı. Çiftçilerin büyük problem yaşadığı banka borçları konusunu gündeme taşıyan Ersoy’a, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan yanıt geldi. Albayrak, çiftçiler için müjdeyi açıkladı. Ziraat Bankası’nın geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları %9 faizle 5 yıla kadar taksitlendireceklerini duyurdu. Albayrak’ın müjdesi sonrası Vekil Ersoy’da sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Ersoy: “Uzun süredir dile getirdiğimiz çiftçilerimizin banka borçlarının tekrar yapılandırılması konusuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak gerekli açıklamayı yapmıştır kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde de TBMM Plan Bütçe ve Komisyonunda mobilyalarda KDV oranının %18’den %8’e düşürülme teklifini sunmuştu. Albayrak, Ersoy’un mobilyalarda kalıcı olarak %8 KDV önerisini kabul etmiş ve bu durum mobilya üretici tarafından takdirle karşılanmıştı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

