DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.045.890
7° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

HULUSİ AKAR BULVARI İLE SİVAS CADDESİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLADI

Bahar mevsimiyle beraber alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Hulusi Akar Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan kanal boyunda geniş çaplı bir yol çalışmasına başladı.

04 Temmuz 2020 1,0B okunma
HULUSİ AKAR BULVARI İLE SİVAS CADDESİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLADI
HULUSİ AKAR BULVARI İLE SİVAS CADDESİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLADI

Yol genişletme çalışması tamamlanan 2,5 kilometrelik hat üzerinde yapılan çalışmalar sonucu asfalt, kaldırım, otopark, bisiklet yolları ile bağlantı yolu yeni görünümüne kavuşacak.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Geçtiğimiz yaz ayından beri Yıldırım Beyazıt Mahallemizde büyük çaplı bir çalışma yaptık. Burada KASKİ, Kayserigaz, KCETAŞ ve Türk Telekom gibi alt yapı kurumları çalışmalar yaptı. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde asbestli su borularının olduğu eski boruları vardı. Boruların tamamı değiştirildi ve kanserojen su borularından mahallemiz kurtulmuş oldu. Aynı zamanda yağmur suyu hattı da yapıldı. Bu yol hattındaki gecekondu evlerin yıkım işlemleri yapıldıktan sonra kanal boyundaki yolumuz biraz daha genişledi. Burada güzel bir kaldırım ve park çalışmamız da olacak. Çalışmalar bittikten sonra sağlı sollu yolumuzu 15-20 yaşında ağaçlarla yeşillendireceğiz. Bu alanda gecekonduların yıkılmasıyla birlikte kaldırım, bisiklet yolu ve otopark çalışmamızda olacak. Mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri alt yapı kurumlarımızla birlikte tamamlamış olacağız.” dedi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.