HACILAR FEVZİ MERCAN STADYUMU AÇILIŞA HAZIR
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar Fevzi Mercan Stadyumunun açılışa hazır olduğunu söyledi. Başkan Özdoğan, yaz ayıyla birlikte ilçede yapımı tamamlanan birçok tesis ve projenin açılış ve temel atma programlarının yapılacağını belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yle görüşmelerinden bahseden Özdoğan, stadyumun açılışının yaz ayıyla birlikte açılacağını belirterek konuyla ilgili şu bilgileri verdi;
“AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki ile görüşmemizde Merhum Fevzi Mercan amcamızın ismini verdiğimiz Hacılar Fevzi Mercan Stadyumu’nun açılışı için görüştük. Sayın Bakanımızın teşrifleri ile bu tesisin açılışını yapmaya karar verdik. Değerli hayırseverimizin katkılarıyla 3 milyon liraya mal olan stadyumumuza 2 milyonluk bir destek vermişti. Allah mekanını cennet eylesin. Bu projede aslında merkezi yönetimin, yerel yönetimin ve hayırseverin el ele vererek neler yapılabileceğinin bir örneğini gördük. Stadyumumuzun 500 kişilik bir tribünü var. Muhteşem bir ambiyansı var. Muhteşem bir alana sahip, burası Büyükşehir Belediyemizin yaptığı ve hizmete giren yüksek irtifa kamp merkezi içinde önemli bir tesis olacak. Tesisimizin her şeyi bitti ve açılışı yapıldıktan sonra gençliğimizin ve spor camiasının kullanımına sunacağız. Şimdiden emeği geçenlere teşekkür ederim.”
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

