MELİKGAZİ, PANDEMİDEN DOLAYI KAPALI İŞYERİ VE ÇALIŞANLARINA YARDIM EDECEK
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi dolayısıyla kapalı olan işyerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığını söyledi.
Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında toplumda sosyal dengenin sağlanması amacı ile böyle bir karar alındığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu pandemi döneminde birçok işyeri uzun bir süre hizmet veremedi. Özellikle yeme içme yerleri. Buralar hizmet verse de kısıtlı imkânlar içerisinde sipariş ve paket servis gibi yöntemlerle çalıştı. Dünya genelinde yaşanan pandemiden olumsuz etkilenen ilçemiz esnafına destek olunması için meclis kararı aldık. Özellikle hizmet sektöründe çalışan vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanların Belediyemiz Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne başvurmaları halinde, kendilerine Ramazan ayında gıda paketi vereceğiz. Ancak marketler zinciri olarak bilinen bazı marketler ile eczanede çalışanlar bu kapsamda değildirler.” dedi.
Başkan Dr. Palancıoğlu, esnaf dostu bir belediye olarak her zaman hem esnafa hem de çalışanlara destek olacaklarını söyledi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

