TALAS’TA KARARLAR OY BİRLİĞİYLE
Talas Belediye Meclisi, Ağustos ayı meclis toplantısında alınan kararlar oy birliğiyle kabul edildi.
Meclis Toplantı Salonu’nda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü.
Oturumun başında Antalya ve Muğla başta olmak üzere ülkedeki orman yangınlarıyla ilgili grup başkanları söz alarak düşüncelerini dile getirdi. Yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilenip, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, yangını çıkaranların en ağır şekilde cezalandırılması ifade edildi.
Çeşitli komisyon raporları, Bosna Hersek Federasyonu Tuzla Kantonu Kalesija ile kardeş şehir protokolü imzalanması, Isparta Uyuşturucu Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği’nin gençlerin topluma kazandırılması kapsamındaki tarımsal projelerde kullanılmak üzere traktör arkası tırmık ve pulluk ihtiyaçlarının karşılanması gibi maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
Mecliste ayrıca yurdun çeşitli bölgelerinde devam eden yangınlara araç desteği maddesi de oy birliğiyle geçen maddeler arasındaydı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

