Sütçüler orman yangını 8'inci günde kontrol altında
Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki orman yangını, 8'inci günde kontrol altına alındı. Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özlem Cevahirci, "Soğutma çalışmaları devam ediyor. Artık herhangi bir tehlike arz etmiyor" dedi.
Sütçüler ilçesinin Çandır bölgesinde geçen pazartesi günü öğle saatlerinde çıkan orman yangını, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yangına helikopterler ve uçaklarla havadan, çok sayıda itfaiye aracı, arazöz, sulama tankeri, iş makinesi ve dozerle de karadan müdahale edildi.
Orman yangını, 8'inci günde kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarının devam edeceğini belirten Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özlem Cevahirci, "Yanan kökler var. Ekiplerimiz onları söndürüyor. Herhangi bir tehlike arz etmiyor. Bölgede sadece yer ekipleri çalışıyor. Helikopter tedbir amaçlı keşif yapıyor. Sahanın içerisinde ateş tamamen bitene kadar soğutma çalışmaları devam edecek" ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Türkiye kategorisindeki diğer haberler

CHP'de tarihi kopuş: Özgür Özel dahil 91 milletvekili istifa etti

Artaş İnşaat'a Vergi Başarısı: İstanbul'da İlk 100 Şirket Arasında

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde İl ve İlçe Başkanları İfta…

Yılmaz Tunç: Türkiye yüzyılı için ilk günkü heyecanla çalışmaya devam e…

Ali Yerlikaya'dan veda mesajı

