TALAS’TA PARAŞÜTLE AŞI FARKINDALIĞI OLUŞTURULDU
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, aşı konusunda yürüttüğü önemli çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu yıl 12.si düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması devam ederken iki paraşütçünün taşıdığı pankartla aşı kampanyasına dikkat çekildi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın imzalı iki pankartın birinde ‘Aşımızı olalım’ çağrısı yapılırken bir diğerinde de mavi kategoriye yükselen Kayseri’den dolayı ‘Mavi Bize Yakıştı’ sloganı yer aldı.
Paraşütlerinin altına bağladıkları “Aşımızı olalım” ve “Mavi bize yakıştı” yazılı pankartlarla Ali Dağı’nın zirvesinden havalanan pilotlar, ilçe üzerinde tur atarak farkındalık oluşturdu.
PİLOTLARDAN AŞI KAMPANYASI İÇİN TEŞEKKÜR
Uçuş öncesi pankartlar ile toplu olarak mesaj veren sporcular, aşı farkındalığı oluşturmak için yürütülen çalışmadan dolayı Talas Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.
Yarışmacılar arasında yer alan ve Türkiye’de yaşayan Keyvan Aryanpur isimli bir pilot da “Ben aşı oldum siz de aşı olun” ve “Talas’a mavi yakıştı” sözleriyle aşı kampanyasına destek verdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

