BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI
Büyükşehir Belediyesi’nde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Özel Halk Otobüsü Şoförleri Eğitim Programı’nda eğitim gerçekleştirildi.
KAYMEK A.Ş. Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve Ulaşım A.Ş. ile Halk Otobüsçüleri Esnafı Odası mensubu otobüs şoförlerinin katıldığı programda Psikolojik Danışman Muhammed Ali Akdağ tarafından eğitim verildi.
VATANDAŞA DAHA İYİ HİZMET VERMENİN YOLLARI KONUŞULDU
Psikolojik Danışman Akdağ tarafından verilen eğitimde ‘meslek etiği, öfke kontrolü, zor insanla diyalog, ikna, stres yönetimi‘ gibi konu başlıkları ele alınırken otobüs şoförlerinin problemleri, çözümleri ve vatandaşa daha iyi hizmet vermenin yolları konuşuldu.
TOPLAM 6 SAATLİK DERSTE GEREKLİ OLACAK HER KONUDA EĞİTİM
KAYMEK Huzur Çınarı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programları ile otobüs şoförlüğüne ilişkin hemen her konuda gerekli eğitimler veriliyor. Söz konusu eğitim programlarında, beden dili, iletişim becerileri başta olmak üzere, davranışsal yaklaşım, stres yönetimi, şoför psikolojisi, güvenli sürüş eğitimleri, iş disiplini, öfke kontrolü, iş bilgisi ve yönetimi, iş yeri kuralları ve iş ahlakı, iş etiği gibi birçok konu yer alıyor.
Planlanan eğitimlerde 750 özel halk otobüs şoförü toplam 6 saat ders alıyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

