DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.001.574
9° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

HACILAR BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

ÖZDOĞAN, “SEÇKİN ÜNİVERSİTELERDE ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEĞİZ”

25 Ekim 2021 702 okunma
HACILAR BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
HACILAR BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, yapımı devam eden Halit Özkaya Kütüphanesi’nin son derece modern ve konforlu bir mekân olacağını, buradan yurt dışındaki seçkin üniversitelere öğrenci göndermeyi amaçladıklarını söyledi.

Arsası Hacılar Belediyesince tahsis edilen ve Hayırsever Özkaya Ailesi tarafından yaptırılan Halit Özkaya Kütüphanesi ile Hacılar’a yeni bir hizmetin daha sunulmasının heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Özdoğan, Merhum İşadamı Halit Özkaya adına yaptırılan kütüphanenin yaklaşık 5 Milyon TL’ye mal olacağını söyleyerek şöyle devam etti;

“Hacılarımızda bir taraftan açılışlar yapıyor, bir taraftan da temeller atıyoruz. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek ilçemize çok önemli projeler kazandırıyoruz. Bu manada 15 Temmuz Parkı’nın hemen yanında bulunan yaklaşık bin metrekarelik alana Özkaya ailesinin kıymetli evlatları, kardeşi ve kıymetli eşinin işbirliği ile Halit Özkaya Kütüphanesi’ni inşa ediyoruz. Burası son derece modern ve son derece konforlu çalışma alanlarının bulunduğu öğrencilerimizin gerek toplu, gerekse bireysel olarak çalışabilecekleri bir kütüphane olacak. Bölgeyi, 30 bin metrekarelik 15 Temmuz Şehitler Parkını, bir taraftan Halit Özkaya Kütüphanesi, bir taraftan Kadın ve Gençlik Merkezi ve Hacılar Kafe Restoran ile sosyal yaşam merkezi konumuna getiriyoruz.”

Başkan Özdoğan, yapılan eserin Hacılar ve Kayseri halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.