Benzin motorine ve otogaza zam
Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 52, motorine 50 kuruş zam yapıldı. Otogazın litre satış fiyatına ise 45 kuruş zam yapıldı.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 52, motorinin litresine de 50 kuruş zam yapıldı.
Fiyat artışının ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 8,13 liradan 8,65 liraya, Ankara'da 8,20 liradan 8,72 liraya, İzmir'de ise 8,22 liradan 8,74 liraya yükselecek.
Motorin fiyatları ise ortalama İstanbul'da 8,19 liradan 8,69 liraya, Ankara'da 8,27 liradan 8,77 liraya ve İzmir'de 8,29 liradan 8,79 liraya yükselecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.
Otogaza zam
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogazın litre satış fiyatına 45 kuruş zam yapıldı.
Fiyat artışının ardından otogazın litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 6,92 liradan 7,37 liraya, Ankara'da 7 liradan 7,45 liraya, İzmir'de ise 7,02 liradan 7,47 liraya yükselecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

