TALAS’TA ÇİRKİN GÖRÜNTÜYE GEÇİT YOK
Talas Belediyesi, kış mevsiminin sona ermesiyle birlikte ilçe genelinde çevre temizliği ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Çalışma kapsamında kirlilik oluşturan hafriyat ve kurumuş otlar temizlenerek tesviye işlemi gerçekleştiriliyor.
Mevlana Mahallesi Kertmeler mevkii başta olmak üzere bazı mahallelerde yer alan boş arazilerde kuru ot ve hafriyat temizliği yapıldı. Ayrıca, kış mevsimiyle birlikte oluşan çukurlar da kapatılarak tesviye işlemi gerçekleştirildi.
Toplamda 7 iş makinesi ve 10 personel ile yürütülen faaliyetlerde boş alanlarda oluşan görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.
Bölgede yaşayan vatandaşlar da yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemiz, baharla birlikte hızlı bir giriş yaptı. Boş arazilerde bulunan hafriyatları, kurumuş otları temizledi ardından da tesviye yaptı. Böylece çirkin görüntü ortadan kalkmış oldu. Talas Belediyesine teşekkür ederiz” diye konuştu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

