‘MAHARETLİ ELLER’E RAMAZAN’DA DA YOĞUN İLGİ
Talas Belediyesi’nin Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi ile birlikte gerçekleştirdiği ve her ayın 1. ve 3. pazar günü kurulan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, Ramazan ayında da yine vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Talas’ın vazgeçilmezi arasına adını yazdıran ve Tarihi Harman Mahalle Meydanında misafirlerini ağırlayan pazar, bu hafta da renkli görüntülere sahne oldu. Birbirinden değerli el emeği ürünlerin alıcısıyla buluştuğu pazarın bu haftaki konukları özellikle gençler oldu. Ailesi ve arkadaşlarıyla pazara gelen gençler hem satışa sunulan ürünleri inceledi hem de alış veriş yaptı.
Ev hanımları tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği pazarda el işi tekstil işlerinden kışlık yiyeceklere, ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar binlerce çeşit ürün, vatandaşların beğenisine sunuldu.
VATANDAŞLARDAN YİNE TAM NOT
Pazara gelen ve çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar çok farklı ve güzel bir organizasyon olduğuna değinerek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkürlerini iletti.
Pazarda stant açan üretici kadınlar da organizasyona duyulan ilgiden ve verilen destekten memnun olduklarını ifade ederek Talas Belediyesine teşekkür etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

