Vali Gökmen Çiçek’ten Babalar Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Vali Gökmen Çiçek, Babalar Günü münasebetiyle, Şehit Ailelerimizi ziyaret etti.Ziyarete, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube başkanı Ali Yavuz katıldı.
Vali Gökmen Çiçek, ilk olarak Pençe Kilit harekâtında şehit olan Üsteğmen Ömer Delibaş’ın ailesini ziyaret etti. Ailemizle bir süre sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, şehidimizin babası Osman Delibaş’ın Babalar Günü’nü kutlayarak, ailemizin her türlü istek ve taleplerinin kendileri için bir emir olduğunu ifade etti.
Vali Gökmen Çiçek ve beraberindekilerin ikinci durağı, Şehit Polis Memuru İlhan Odabaşı’nın ailesi oldu. Burada da şehidimizin babası Ahmet Odabaşı'nın Babalar Günü’nü kutlayan Valimiz Gökmen Çiçek, “Devlet olarak her daim şehit ailelerimizin yanındayız.” Dedi.Vali Gökmen Çiçek, Şehit Aileleri ile toplu fotoğraf çekiminin ardından programdan ayrıldı.
.jpg)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

