İLÇEMİZ VE İLİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM BAŞKAN ÖZDOĞAN ERCİYES YOLU’NDA İNCELEME YAPTI.
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, yapımı Karayolları tarafından devam eden Hacılar Erciyes Yolu’nda incelemelerde bulundu. Özdoğan, yol çalışmasının ilk etabının bu yılsonuna kadar kesintisiz devam edeceğini söyledi.Birim amirleriyle birlikte Hacılar Erciyes yolu genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özdoğan, şantiye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yol çalışmasının hızla devam ettiğini belirten Başkan Özdoğan şöyle konuştu;
“Hacılar Erciyes Yolu’nda Karayolları tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Buradaki çalışmalar tam gaz devam etmekte. 25 araç 30 personelle yol genişletme, menfez ve geçiş çalışmaları son hızıyla sürmekte. İnşallah bu yılın sonuna kadar bu hatla ilgili çalışma devam edecek.”
Hacılar Erciyes Yolu’nun ‘İlçemiz, ilimiz için önemli bir yatırım diyen’ ve Erenler Mevkii ile Hacılar Mezarlığı arasındaki ikinci etap çalışmasının önümüzdeki baharla birlikte başlayacağını belirten Başkan Özdoğan, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

