BIST11.722
DOLAR49,45
EURO55,62
ALTIN6.633
BITCOIN4.036.892
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında gerçekleştirildi.

25 Ağustos 2022 975 okunma
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Yapıldı
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Yapıldı

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Şemsettin Erkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Cüneyd Özdemir, Kamu Kurum Ve Kuruluşlarının Temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Çiçek Toplantıda; “İlimize bağlı 16 ilçe ve İl Merkezinde 2020 yılında 6284 sayılı Kanun kapsamında Adli Merciler tarafından 8.918 vakaya işlem yapıldığı tespit edilmiştir. 2021 yılında 10.727 vakaya işlem yapılmış olup 2022 yılı içerisinde şu ana kadar işlem yapılan vaka sayısı ise 4.088 olarak gerçekleşmiştir. Kayseri Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından açıldığı günden itibaren 48.675 adet vaka için işlem yapıldı” dedi. 

Kayseri genelindeki istatiksel bilgilerin paylaşıldığı, şiddete uğrayan kadınların 112 Acil Servis, Sosyal Destek Hattı 183 ve KADES uygulamasından faydalanabileceklerinin belirtildiği toplantı ilgili kurumlar tarafından yapılan sunumlardan sonra sona erdi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.