DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

KOCASİNAN’NIN YAZ SPOR KURSLARI, 4 BİN KİŞİYE DOKUNDU

Kocasinan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün yaz spor kurslarından yaklaşık 4 bin öğrenci faydalandı. Yaz spor kurslarına çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar, geleceğimizin teminatı yavrularımız içindir” dedi.

01 Eylül 2022 879 okunma
KOCASİNAN’NIN YAZ SPOR KURSLARI, 4 BİN KİŞİYE DOKUNDU
KOCASİNAN’NIN YAZ SPOR KURSLARI, 4 BİN KİŞİYE DOKUNDU

İlçede yaşayan çocuklar için birbirinden önemli hizmetlere ve projelere imza attıklarını ve gençler için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar; “Yaz kurslarımızda 7’den 70’e herkes farklı branşlarda sportif faaliyetlerde bulunmaktadır. Özellikle çocuklarımız, açtığımız kurslarımızda hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Hemşehrilerimize ise daha iyi hizmetler sunarak, spor yapma imkanı sunuyoruz. Özellikle Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tesisler meyvelerini veriyor. Mahallelerimizde yaptığımız 55’e yakın açık spor tesisimizde sportif faaliyetleri başarıyla yürütüyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yapılan hizmetlerimiz hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Yaklaşık 4 bine yakın hemşehrimize spor eğitimi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

         Başkan Çolakbayrakdar, eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında Kayserililere daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.