Olivier Kemen: "Hatay maçı zorlu geçecek"
Kayserisporlu futbolcu Olivier Kemen, Hatay deplasmanında zorlu bir maç oynayacaklarını dile getirerek kazanmak istediklerini söyledi.
Kayserispor'un Fransız futbolcusu Olivier Kemen, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında iyi bir oyun oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Aynı başarıyı Hatay deplasmanında da sürdürmek istediklerini söyleyen Kemen, Hatay deplasmanında zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Hatay güçlü bir rakip. zor bir maç olacak. Zorlu müsabaka oynayacağız. Kazanmak için oynayacağız" dedi.
Performansı ile ilgili de konuşan Kemen, "Yavaş yavaş daha iyi oluyorum. Son bir haftadır yüzde yüz çalışıyorum. Bunu da çok endişe etmiyorum. Kolektif bir takımız. Birimizin eksikliğini bir diğerimiz dolduruyor" ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kayserispor kaptanı Semih Güler ameliyat edildi

KAYSERİSPOR’DAN KADIN VE ÖĞRENCİ TARAFTARLARA BİLET JESTİ

PFDK’DAN KAYSERİSPOR VE MANİSA FK’YA CEZA

Kayserispor 9 günde 9 puana ulaşmak istiyor

